Ga naar de inhoud Ga naar de footer

Techniekplein tijdens de Havendagen in Terneuzen 2024!

 Succesvolle deelname aan de Havendagen in Terneuzen

Tijdens de Havendagen in Terneuzen, Zeeland, waren wij twee dagen trots aanwezig op het Techniekplein en de banenmarkt. Het evenement bood een uitstekende gelegenheid voor jong en oud om kennis te maken met verschillende bedrijven uit de regio, terwijl de kinderen deelnamen aan diverse activiteiten.

Bij onze stand konden bezoekers niet alleen kennismaken met onze producten, maar ook met de reststromen die wij gebruiken voor de productie van groen gas. Daarnaast was er de mogelijkheid om, met behulp van een VR-bril, door onze toekomstige plant in Groningen te lopen. Deze indrukwekkende VR-ervaring werd mogelijk gemaakt door onze engineer Joost Kosse, die het programma heeft ontworpen en geprogrammeerd.

We hebben veel bezoekers mogen verwelkomen en zijn blij met de positieve reacties van mensen die het interessant vonden om te zien wat er in de regio gebeurt en hoe duurzame energie wordt opgewekt. Gedurende deze twee dagen hebben we vele geïnteresseerden geïnformeerd over onze duurzame initiatieven en de manier waarop wij bijdragen aan een groenere toekomst.

Het evenement bleek een groot succes te zijn, niet alleen door de vele bezoekers, maar ook door de waardevolle gesprekken die we hebben gevoerd met mensen die geïnteresseerd zijn in onze technologieën en producten. De interactieve en leerzame ervaringen die we hebben kunnen bieden, hebben bijgedragen aan een groter bewustzijn over duurzaamheid en innovatie in de regio.

We kijken ernaar uit om volgend jaar weer deel te nemen aan de Havendagen en opnieuw een platform te bieden voor kennisdeling en inspiratie rondom duurzame energieoplossingen. Het was een inspirerende ervaring die ons nog meer motiveert om door te gaan met onze missie voor een duurzame toekomst.

Onze locaties

SFP Group (Hoofdkantoor)

Businesspark Friesland-West 35A, 8447 SL Heerenveen

SFP Zeeland

Autrichehavenweg 15, 4554 MB Westdorpe

SFP Friesland

Lange Lijnbaan 53, 8861 NW Harlingen

SFP Groningen

Oosterwierum 15, 9936 HJ Farmsum

SFP Brabant (kantoor)

Neutronenlaan 13, 5405 NG Uden

Vacatures

Kom bij ons team

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Klik op de button en ontdek alle openstaande functies

Vacatures

Kom bij ons team

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.
Klik op de button en ontdek alle openstaande functies.